Arădeanul Narcis Alexandru Bănățean și-a împlinit visul. De opt ani organizează diferite evenimente și spune că nu ar schimba ceva dacă ar fi să dea timpul înapoi

Arădeanul Narcis Alexandru Bănățean se ocupă, de aproximativ opt ani, cu organizarea unor evenimente. De la spectacole și concerte, până la nunți și diferite evenimente sociale, Narcis vrea ca de fiecare dată totul să iasă perfect.

Are 28 de ani și încă din anul 2010 a decis să își urmeze visul de a organiza asemenea evenimente. „Totul a început acum opt ani, când am fost PR-ul unui club din Arad. Mi-a plăcut ceea ce făceam și mi-am spus că aș putea face pe cont propriu asemenea lucruri. Mi-am făcut propria firmă (Narcis Events) de impresariat, manageriat și de organizat evenimente. Oamenii apelează la mine pentru nunți și diferite servicii”, spune Narcis Alexandru Bănățean.

Acesta susține că a acumulat experiență în acești ani și că la început lucrurile nu erau atât de simple. „Am crescut de la un an la altul. A fost mai greu la început. Nu am avut bani mulți de investiții, însă cu trecerea timpului am avut rezultate tot mai bune. La început îmi era teamă, voiam ca totul să iasă bine, orice eveniment este dificil”, mai spune arădeanul.

Narcis afirmă că cel mai dificil de organizat sunt concertele,  evenimentele dedicate zilelor comunelor sau orașelor. Motivul e dat de numărul ridicat de artiști și de genurile muzicale diferite. Unii vor boxele în anumite poziții, microfoane cu fir sau wierlles.

Printre colaboratorii lui Alexandru Narcis Bănățean se numără Roxana Delcea manager la Roton, și soliștii: Tinu Vereșezan, Lucian Drăgan sau Dani Bănățeanu.

Spune că dacă ar fi să dea timpul înapoi ar face la fel. „Se muncește mult, se câștigă acceptabil, decent nu extraordinar, dar se poate trăi din această muncă. Practic, mi-am împlinit visul iar acest lucru nu poate decât să mă bucure”, mai spune Narcis Alexandru Bănățean.

Adauga comentariu