Arădeanul Flaviu Hoțopan și echipa lui vor să stabilească un nou record cu caiacul pe Dunăre

Împreună cu membrii de la Federația Română de KaiacCanoe și DreamSport, în an centenar, arădeanul Flaviu Hoțopan dorește să arate, prin puterea exemplului, copiilor și părinților acestora că sportul poate reprezenta un viitor frumos, și prin muncă și perseverență se pot obține reușite notabile. Sportivii care sunt la început de carieră trebuie să știe că drumul cel mai sigur spre victorie este munca, și că dopajul distruge cariere, proiecte, precum și viitorul acestora.

Sportivii sunt ambasadorii unei țări, ei reușesc prin muncă și sacrificiu să transmită mesaje în lumea întreagă, și să crească notorietatea țării pe care o reprezintă.

Flaviu Hoțopan și echipa sa vor parcurge întreaga Dunăre cu caiacul, în vederea stabilirii unui record mondial de viteză de 24 de zile, actualul record înregistrat fiind de 35 zile.

Flaviu Hoțopan și echipa au făcut un ultim antrenament la Baza Perla și au avut o întâlnire cu cei care au vrut să îi vadă înainte de plecarea spre Germania.

Astăzi, 30 mai, echipa va porni din Ulm pe Dunăre în jos. Parcursul va putea fi monitorizat de către doritori pe facebook, pe pagina proiectului ”Împreună suntem puternici”, prin imagini și poziția exactă pe Dunăre. Între 10 și 12 iunie Flaviu și echipa sa vor intra în țară, la Baziaș.

Adauga comentariu