Arădeanul Eduard Gafencu a semnat un acord cu Dynamite Fighting Show

Kickboxerul arădean Eduard Gafencu a semnat un acord cu Dynamite Fighting Show și își va face apariția în ring la următoarea gală.

Anunţul a fost făcut chiar de el pe site-ul de socializare Facebook: „Vreau să vă anunț că tocmai am semnat un contract cu Dynamite Fighting Show. Este o mare provocare și abia aștept să îmi fac debutul cu un meci de top, așa cum v-am obișnuit. Este un nou pas pentru cariera mea și vă promit că nu mă voi opri decât în vârful piramidei”.

Eduard Gafencu are 27 de ani şi este de neinvins în acest sport. A înregistrat 11 victorii, dintre care 8 prin KO. Datorită faptului că în cele mai multe dintre cazuri a încheiat meciul cu o lovitură fulger, arădeanul a primit numele de ring „The Blitz”.

Conform site-ului www.sportarad.ro Gafencu va lupta la categoria semigrea (-81 kg), aceeași la care s-a consacrat. În ultimii doi ani, atunci când a trecut la profesionism, acesta a cucerit titlul la două divizii în Colosseum, iar printre cei care s-au recunoscut învinși în fața lui se numără Adelin Mihăilă, Adrian Cibu, Flavius Boiciuc, Thomas Doeve și Ekrem Doruk. A primit de trei ori titlul de „Luptătorul Serii”.

Arădeanul Eduard Gafencu a ajuns cunoscut în toată lumea datorită spectacolului făcut în ring. O victorie spectaculoasă este una de care a scris presa din întreaga lume, chiar și cea din Vietnam. A fost lovitura anului trecut și a avut loc la Gala Colosseum. Eduard Gafencu i-a aplicat adversarului său, olandezul Thomas Doeve, o lovitură incredibilă, lovitura lui Bruce Lee. Astfel, românul reuşind un KO spectaculos.

Gafencu iubește acest sport de mic copil, deși o perioadă a renunțat la el.

„La 15 ani am început boxul, dar am făcut foarte puțin și apoi am început cu kickboxing. Am jucat fotbal prima dată. De la 7 -8 ani până la 14.  Am fost accidentat la genunchi nu și am mai putut să joc și așa m-am reorientat spre box. Mie de mic mi-a plăcut boxul, dar nu m-au lăsat părinții. Cand am crescut nu au mai putut zice nimic. La 16 ani jumate am avut primul meci și de atunci am practicat acest sport până la 21 de ani”, a declarat Eduard Gafencu.

În urmă cu trei ani s-a înscris la Boxing Club Ruben Stoia.

 

Adauga comentariu