Arădeanul care nu doarme acasă de frica şobolanilor va primi uşă şi geamuri pentru locuinţă

Un pensionar din Arad  care este renumit în ţară pentru actele de caritate pe care le face va merge astăzi şi va pune uşa şi geamurile la locuinţa bărbatului din Nădlac care doarme în stradă de teama şobolanilor. Citeşte aici: Andrei doarme, de câteva zile, într-un parc din Arad! „Nu merge acasă de teamă că îl mănâncă șobolanii”

Vasile Gheorghiu este pensionar, are o afacere de transport persoane în regim taxi şi un magazin alimentar în Utviniş, însă de câte ori poate, deşi este destul de ocupat sare în ajutorul altora. Mişcat de cazul lui Andrei s-a hotărât să dea o mână de ajutor.

„Am citit articolul publicat în Ziar de Arad şi m-am gândit să ajut. Am rugat primarul din Nădlac să facă măsurătorile, iar astăzi mergem să montăm uşa şi geamul”, spune Vasile Gheorghiu. Costurile pe care le va suporta bărbatul sunt de 350 de euro.

Amintim că Vasile Gheorghiu este omul care ajuta, dar care nu doreşte să iasă în evidenţă. El de obicei dacă vede un caz mai aparte, oriunde în ţara, se urcă în maşină şi îlacă să ajute. La Vrancea merge la fiecare sărbătoare pentru a ajuta.

Vasile Gheorghiu este căsătorit şi a avut trei copii, dar unul dintre ei a murit, într-un accident de maşină, chiar în autoturismul cu care făcea taxi. I-au mai rămas două fete, însă a mai adoptat una.

Dacă sunt şi alţi arădeni care doresc să ajute pot dona bani în contul: RO52BTRL00201205R38565XX - Banca Transilvania Asociația Theagle, Nădlac, str.Dr. Martin Luther, nr.160, jud. Arad, cod poștal 315500, nr. de înregistrare în Registrul Asociațiior și Fundațiilor 73/08/noiembrie 2010, CIF 27779035/06.12.2010”.

Adauga comentariu