Arădeanul care îi duce soției flori de 40 de ani

Remus Pintea are 60 de ani și de patru decenii nu există an în care de Ziua Femeii să nu-i ducă o floare soției. Astăzi a cumpărat una de la comerciantul care se afla lângă stația de tramvai de la Boul Roșu. 

“Am luat o floare pentru soția mea. Fac acest lucru din anul 1978“, a spus Remus Pintea. Și ceilalți domni care au cumpărat flori au spus că le vor da partenerelor de viață, fiicelor, nurorilor. 


Florile, fie că sunt zambile, narcise, frezii sau trandafiri se vând mult mai bine decât în primele zile din luna martie. Prețul lor diferă. Cele mai ieftine sunt trei lei, dar se gâsesc și coșuri amenajate la câțiva zeci de lei. 

În Arad sunt mai multe puncte de vânzare a florilor:

*Micălaca: b-dul N. Titulescu intersecția cu str. V. Lucaciu (între zona verde și stâlpii metalici din colțul „Digi RCS-RDS”); Aleea Borsec.

*Vlaicu: P-ţa UTA, în dreptul magazinelor „Filip” și biserică (pe partea dinspre biserică); Calea Aurel Vlaicu nr. 58-61 de la magazinul „Second Hand” până la colţul dinspre ING Bank; Calea Aurel Vlaicu, bl. Z16, în dreptul magazinului „Mobexpert”; Calea Aurel Vlaicu, nr.163, bl.6 (de la cafeneaua „Platinum” până la colţul dinspre magazinul „Unicarm”).

*Centru: B-dul Revoluţiei nr.26 (în faţa magazinului “Marelbo”), intersecţia cu str. Crişan nr.1 (Bl.A, între sc.A şi B), nr.43 (intrarea în Policlinică şi Banca Transilvania), nr.82-84 (de la nr. 82 până la ghereta cu cărţi), nr.92-96 (între Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” şi Banca Românească), nr.25-27 (între „Café bar Crama Unic” și banca „Idea Bank”).

*Piaţa Gării: între alimentara „Alcarom” şi magazinul „Daspi”.

*Cartierul Aradul Nou: Calea Timişorii, zona magazinulul „Lanțul”.

*Zona Boul Roșu, staţia de tramvai spre centru ( B-dul Decebal, in spate la postul TRAFO).

Adauga comentariu