Arădeanul Bogdan Nedelciu a câștigat titlul de campion național la breaking și face parte din lotul național. Au luat premii și doi copii antenați de el

Cei mai talentați dansatori din toate colțurile țării au mers la București cu același scop: să câștige titlul de  Campion al României la Breaking în anul 2022, și șansa de a face parte din Echipa Națională a României, care va reprezenta țara la Campionatele Europene și Mondiale de anul acesta.

Marele eveniment a avut loc la Centrul Sportiv Apollo din București, și a fost structurat pe mai multe categorii de vârsta, fete și băieți.

Prestația dansatorilor a fost evaluată de unii dintre cei mai experimentați și obiectivi jurați din Italia, Marea Britanie, Ungaria, Portugalia și Polonia.

La fel ca și în anul trecut Aradul a fost reprezentat de Nedelciu Bogdan, aleas Beat the Young Hustler, prezent sa reconfirme și sa își apere titlul de campion național la breaking. Arădeanul nostru a câștigat pentru a doua oara consecutiv titlul de campion național la breaking și face parte din lotul național de breaking. A câștigat de asemenea și la echipe, la categoria Crew, reprezentând Burning Souls Crew.

O bucurie în plus, doi copii antrenați de el, au câștigat de asemenea locul 1 la categoria sub 9 ani și la categoria 10-12 ani. Trupa de copii Genessis Breakers pe care o antrenează s-a calificat top 8 trupe  la categoria Crew, fiind prima lor participare pe echipe.

 

Adauga comentariu