Arădeanca Patricia Petri cucerește juriul la fiecare concurs din țară

Patricia Petri, în vârstă de 9 ani, cea care participă la zeci de festivaluri și concursuri din țară, se întoarce la Arad cu încă câteva premii.

De data aceasta a participat la Festivalul din Maramureș sub coordonarea profesoarei Elena Unc. Petri Patricia este elevă a Colegiului de Arte Sabin Drăgoi.

Astfel, după acest concurs revine la Arad cu următoarele premii: la Secțiunea folclor - Trofeul categoriei 8-9 ani, la Secțiunea Etno locul I și Trofeul secțiuni  și la Secțiunea Idolul meu locul I.

Patricia cântă de la vârsta de 7 ani și de atunci are câștigate numeroase premii și trofee. Este o pasiune pe care a descoperit-o și la care nu vrea să renunțe. Este multă muncă multe ore de repetiții și multe ore petrecute pe drumuri spre diverse județe unde au loc festivaluri, însă acest lucru nu o sperie. „Atunci când faci totul cu sufletul nu ți se pare greu”, a spus Patricia.

Eleva din Arad are noroc că părinții o susțin și o însoțesc peste tot. Pentru a asculta și cum cântă Patricia se poate accesa următorul LINK

 

 

Adauga comentariu