Apartamentul din Arad în care a avut loc un dublu asasinat, scos la vânzare. Proprietara vrea 54.000 de euro

Un apartament din municipiul Arad în care a avut loc un dublu asasinat, în urmă cu aproximativ 17 ani, este scos la vânzare. Este vorba despre imobilul situat la parterul blocului 16 de pe strada Bolintineanu. Aici, în toamna anului 2001, doi tineri aveau să fie uciși cu mai multe lovituri de cuțit.

Făptașii nu au fost prinși nici astăzi. Cei doi își deschiseseră un magazin de telefoane mobile, în apartamentul de pe strada Bolintineanu.

În seara zilei de 30 noiembrie 2001, Cristina Condrat (21 de ani) şi iubitul ei, Florin Vălean (23 de ani), au fost înjunghiaţi mortal. Cadavrele celor doi aveau să fie descoperite a doua zi de familia tinerei. Pe trupurile victimelor erau multiple plăgi înjunghiate.

După tragedia din 2001, în acel apartament cu două camere și-au desfășurat activitatea mai multe firme. La un moment-dat a existat un magazin alimentar, iar apoi  un salon de înfrumusețare.

Acum, persoana care deține acel spațiu vrea să îl vândă. Conform reprezentanților firmei de imobiliare care se ocupă de tranzacție, apartamentul este scos la vânzare contra sumei de 54.000 de euro. Are 70 de metri pătrați și poate fi folosit doar ca spațiu comercial, având scări în partea exterioară.

De altfel, în ultimii 20 de ani a fost folosit doar ca spațiu pentru diferite afaceri. Este un fost apartament cu două camere modificat.

 

Adauga comentariu