Angajații Primăriei Arad, ținuți la muncă din pricina vremii! Cei cu program de gravide erau de mult acasă!

Unii dintre angajații Primăriei Arad au program de femei gravide, în zilele de vineri.

Cei care muncesc în Palatul Administrativ au programul până la ora 14,00, cu o mică excepție: a celor care preiau sesizările privind terenurile, angajați care își fac „bagajele” înainte de ora 12,00.

Practic aceștia se „zbat” pentru a rezolva problemele arădenilor doar patru ore în zilele de vineri. E mult, probabil prea mult pentru cei pe care Guvernul îi cadorisește, periodic, cu zile libere. Că doar nu dau de la ei!

Astăzi am călcat pragul unor diferitelor clădiri în care funcționează anumite servicii ale Primăriei Arad, iar atmosfera era una de început de weekend. Se mai muta un dosar de colo-colo, se mai făcea câte o cafeluță...așa la trecerea timpului.

Vineri, 18 mai, la ora 14,00 trebuiau „sparte” ușile birourilor, căci era ora de plecat acasă.

Nu a fost chiar așa, și asta doar din pricina vremii capricioase. Vântul sufla puternic, iar norii prezenți pe cer semnalau o polibilă ploaie torențială. Nu a fost să plouă, soarele a revenit strălucitor pe cer, așa că după câteva zeci de minute, angajații și-au părăsit birourile.

Angajații din Palatul Cenad, acolo unde funcționează câteva dintre birourile administrației locale au avut program până la ora 16,00 și au așteptat cuminți, nici nu prea era lume, startul plecării către case. În cursul săptămânii aceștia au program de la ora 8,00 la 18,00.

La Poliția Locală era prezență, la fel și la Centrul Municipal de Cultură, instituții care funcționează în clădiri separate de Palatul Administrativ.

Comentarii

Musca Dorina

20.05.2018 14:17

E foarte normal sa stai in cursul saptamanii de la 8-18,care dupa un simplu calcul fac 8 ore,pentru unii ,dar e anormal sa se plece la ora 14 vineri daca un cursul saptamanii stau mai mult de 8 ore.In plus toate zilele care se dau libere ,se recupereaza..

Adauga comentariu