Angajații DSP sunt înjurați, scuipați, jigniți. Horea Timiş: „câteodată carnatinăm autocare întregi”

Horea Timiş, directorul DSP Arad, a declarat, duminică, că deşi timpul de așteptare la intrare în țară este de 5 ore şi coloana este de 6 km, la punctul de triaj epidemiologic Nădlac 2 se lucrează non-stop cu 2 medici și 3 asistenți medicali.

„Facem tot posibilul să nu se aștepte la triaj. Poza este făcută la ora 12:00 și se observă că nu avem o aglomerație semnificativă.

Câteodată carnatinăm autocare întregi, 100% din cetățeni sunt nevaccinati, din păcate și având în vedere ca Europa este roșie, este un prognostic trist pentru ce o sa fie din ianuarie în România.

Avem si suportul enorm al Jandarmeriei care ne susține, mai ales că nemulțumirea cetățenilor carantinați se revarsă pe angajații DSP din punctele de triaj care sunt înjurați, scuipați, jigniți și datorită jandarmilor, cărora le mulțumim, există totuși un sentiment de securitate.

Începând de azi dimineață, Politia de Frontieră a deschis o bandă doar pentru vaccinați, ceea ce a fluidizat enorm zona de așteptare.

Toate instituțiile, Instituția Prefectului, DSP, STS, Poliția de Frontieră, Jandarmerie, ISU, împreună fac eforturi să asigure o fluidizare cât mai bună in acestă perioadă aglomerată. Sărbători Fericite”, este mesajul directorului.

 

 

Adauga comentariu