Angajații CJA, „terorizați” de administratorul județului. „Vine noaptea și verifică înregistrările”

Angajații Consiliului Județean Arad sunt „terorizați” de Gheorghe Stoian, administratorul județului. Oamenii spun că de câteva săptămâni, Stoian a decis ca angajații să fie trecuți într-o condică în momentul în care părăsesc instituția, iar la întoarcere trebuie să facă același lucru.

„Situația aceasta a început acum câteva săptămâni. Trebuie să trecem într-o condică ora și minutul la care ieșim din instituție. La fel se întâmplă și la întoarcere. Chiar dacă cineva iese până la mașina din parcarea intituției pentru a-și lua ceva e obligat să noteze”, povestesc angajații.

Mai mult, seara și uneori noaptea, Gheorghe Stoian vine în instituție pentru a verifica înregistrările camerelor de luat vederi, conform surselor din CJA. Verifică dacă angajații care au părăsit instituția au notat corect ora de ieșire și pe cea de intrare. „E absurd ce se întâmplă. Nu știu care este rostul acestei decizii, însă nu face altceva decât să inducă o stare de teroare, control exagerat”, mai povestesc angajații CJA.

Revoltați de situație, angajații spun că măsura nu este una normală, în condițiile în care, uneori, anumite persoane, lucrează mult peste orele de program: „Când s-a lucrat la buget, unii dintre colegi au stat până seara la birou. E ciudat ca în aceste condiții să îi pui pe oameni să noteze orele la care părăsesc clădirea”.

Bineînțeles că această măsură nu îi vizează pe șefii lui Stoian, președintele și vicepreședinții instituției, ci doar pe ceilalți angajați ai CJA.    

Comentarii

Lacrimioara Blaj

04.04.2019 16:30

Pentru ce vin la servici?Pentru ce-si incaseaza lefurile?Sa stea la birou toata lumea!Pana nu este instaurata "starea de teroare"nu vor sti ca piata se face dupa terminarea orelor de program!Recomand aceeasi strictete si la CCJA...Acolo tinerii angajati au timp sa se plimbe pe Bulevard sau sa-si rezolve problemele!Gata;munca la STAT nu inseamna ca trebuie sa"stam"!

3 2017 <3

04.04.2019 17:16

SE PLICTISESTE DOMN ADMINISTRATOR, DE ARE TIMP DE ASA CEVA!!! DRUMURILE DISTRUSE, NEFOLOSIREA FONDURILOR EUROPENE LA NIVEL DE JUDEȚ ȘI MULTE ALTE PROBLEME, NU IL INTERESEAZA. A GASIT IN SFARSIT MAREA CORUPTIE ȘI MENIREA VIEȚII LUI !! II PLACE TARE MULT SA AMENINTE SI SA CONDAMNE PE CEI MICI, CA UN ADEVARAT COMUNIST CE E :)))))))) UN MARE BOU!

Adauga comentariu