Angajata unei gelaterii din Arad a rămas fără salariul luat cu câteva ore înainte. Doi tineri i-au furat banii din poșetă, mimând intereseul pentru o înghețată

Angajata unei gelaterii din municipiul Arad a rămas fără salariul primit cu câteva ore înainte. Aceasta lucrează la gelateria Delizioso, iar în cursul serii de duminică a fost furată de doi tineri care au călcat pragul gelateriei.

Mariana Anghel, victima, povestește că în cursul serii trecute, doi tineri au intrat în gelatreria din centrul Aradului. Unul a ținut-o de vorbă, iar altul a mers la poșeta aflată în spatele pultului. A scos portofelul și apoi a luat banii, tot salariul femeii.

„Atentie hoti !!!! Poate îi recunoaște cineva !!!! Unul m-a ținut de vorbă, celălalt mi-a furat banii din poșetă. Azi am primit salariul . Era în portofel. Nu mai este !!! Poate ma ajută cineva ???? Va rog dati share, poate îi cunoaște cineva„, a fost reacția Marianei Anghel, cea căreia i s-au furat banii.

Aceasta spune că în cursul dimineții de luni va merge la IPJ pentru a depune plângere.

Atacul tinerilor a fost sursprins de camerele de supraveghere din gelaterie, iar filmarea urmează să fie dată celor ce vor ancheta furtul.

Adauga comentariu