Andrei nu mai trăiește cu spaima că îl mănâncă șobolanii! Arădenii s-au mobilizat şi l-au ajutat

Ziar de Arad scria, în urmă cu aproximativ o lună, despre Andrei Krnacs, nădlăcanul care dormea în parcul din localitate de teama şobolanilor (citeşte aici: Andrei doarme, de câteva zile, într-un parc din Arad! „Nu merge acasă de teamă că îl mănâncă șobolanii”).

De atunci, în urma materialului publicat de noi, mai mulţi arădeni s-au mobilizat şi l-au ajutat pe Andrei. Acum, acesta s-a putut întoarce în casa lui, în care are condiţii mult mai bune decât cele existente în urmă cu câteva săptămâni.

“Cu ajutorul oamenilor cu suflet mare am reușit în patru săptămâni să îi amenajăm o cameră, care era plină cu găuri de șobolani. Toți pereții au fost tencuiți și vopsiți, s-a reparat hornul, s-a betonat pardoseala, s-a montat un buiandrug Porotherm după care s-a montat o ușa nouă termopan și un geam nou termopan, s-au înlocuit cărămizile tip BCA de sub geamul de la stradă și s-a montat un gard din sârma la intrarea din stradă. Camera a fost mobilată cu un pat, masă cu trei scaune, s-a pus o mochetă și s-a montat o sobă de încălzit. Mai trebuie să îi facem rost de un dulap pentru haine și totul este rezolvat”, spune Ioan Radu Mărginean, primarul oraşului Nădlac.

Primul arădean care a sărit în ajutorul lui Andrei a fost Vasile Gheorghiu. Acesta este pensionar, are o afacere de transport persoane în regim taxi şi un magazin alimentar în Utviniş. Acesta a donat o uşă şi geamul pentru cameră.

Adauga comentariu