Andrei doarme, de câteva zile, într-un parc din Arad! „Nu merge acasă de teamă că îl mănâncă șobolanii”

Andrei Krnacs are 41 de ani și de câteva zile doarme într-un parc din orașul arădean Nădlac. Casa în care locuiește este în paragină și îi este teamă să doarmă acolo din pricina șobolanilor.

Ioan Radu Mărginean, primarul orașului Nădlac, a lansat un apel public pentru ca cei ce doresc să vină în sprijinul lui Andrei.

„Andrei este o persoană cu handicap accentuat. Părinții lui au decedat si nu are cine să îl ajute. Andrei nu mai are curaj să locuiască în casă deoarece pereții sunt gauriți de șobolani și îi este frică să mai locuiască în casă. Nu merge acasă de teamă că îl mănâncă șobolanii. Andrei doarme acum pe o banca în parcul Central. Andrei are indemnizație de handicap în cuantum de 370 lei/lună și primește gratuit mâncare la prânz, de la Diakonia Evanghelică Nădlac și de la alte persoane. Datorită faptului că reclamă existența șobolanilor, Primăria a contactat o firmă de deratizare iar în urmă cu 2 săptamâni au fost puse curse pentru șobolani. O cameră se poate repara și se poate monta un geam și o ușă nouă. Cine dorește să îl ajute poate dona bani în contul: RO52BTRL00201205R38565XX - Banca Transilvania Asociația Theagle, Nădlac, str.Dr. Martin Luther, nr.160, jud. Arad, cod poștal 315500, nr. de înregistrare în Registrul Asociațiior și Fundațiilor 73/08/noiembrie 2010, CIF 27779035/06.12.2010”, spune Ioan Radu Mărginean, primarul orașului Nădlac

Andrei are frați, însă aceștia nu stau în localitate. Cei ce doresc să îl ajute o pot face donând în contul amintit în rândurile de mai sus.

Adauga comentariu