Andra „bate” şobolanii! Centrul municipiului e plin de rozătoare, cu puţin timp înainte de Zilele Aradului! (VIDEO)

Municipiul Arad se pregăteşte de zilele oraşului, în timp ce zona centrală e plină de şobolani! Este important că va cânta Andra, ne va da pe spate! Dacă autorităţile locale tot au bani de dat pe chermeze publice, ar trebui să găsească ceva mărunţi şi pentru o curăţenie adecvată.

Nu este posibil ca tu, administraţie ce visai Aradul drept Capitală Culturală şi mai apoi Capitală Europeană Verde să stai să beleşti ochii la micile rozătoare. Asta în timp ce o aştepţi pe Andra să cânte la zilele oraşului.

Un material video, făcut de deputatul USR Sergiu Vlad, a fost postat pe reţelele sociale. Acesta a surprins mai mulţi şobolani chiar pe bulevardul Revoluţiei. „După ce am stat la începutul verii cu orașul acoperit de gunoaie, acum avem șobolani în loc de grupuri sanitare. Dacă asta e situația în centrul orașului, mai mult ca sigur în cartiere avem la fel de multe rozătoare, iar riscul pentru sănătatea cetățenilor este cu atât mai mare cu cât este mai cald afară.

Pe lângă asta, ne facem de râs în fața celor care ne vizitează orașul. În loc să punem în valoare atuurile Aradului, le ignorăm și le lăsăm în paragină, spre deosebire de vecinii din Oradea sau Timișoara, unde ele sunt îngrijite, iar orașele arată bine și încep să atragă tot mai mulți turiști și tot mai mulți bani vin spre cetățeni și la bugetul local”, spune Sergiu Vlad în comentariul ce însoţeşte filmuleţul.

Nu este pentru prima dată când şobolanii invadează spaţiul verde de pe centrul oraşului. În urmă cu un an de zile, o altă „gaşcă” de rozătoare îşi făcea de cap în apropierea Primăriei Arad.

 P.S. Primăria tot nu a reuşit să ne transmită suma ce va fi cheltuită cu Zilele Aradului! Probabil de „micuţă” ce e!

Adauga comentariu