Anamaria Nyeki Popa a reuşit să obţină sprijin de la Raed Arafat pentru transformarea demisolului de la infecţioase copii într-un ambulatoriu performant

Arădeanca Anamaria Nyeki Popa se află la Bucureşti unde a avut o întâlnire cu Secretarul de Stat, Raed Arafat. Veştile sunt cât se poate de bune, deoarece acesta va acorda sprijin pentru reablitarea celui de-al treilea nivel al Secţiei de Boli Infecţioase Copii Arad. Mai exact acolo va fi un ambulator performant.

„Cetatea Voluntarilor împreună cu sprijinul lui Raed Arafat va trasforma demisolul clădiri într-un ambulator performant unde se vor oferi consultaţii şi tratament pentru sugari, copii şi adolescenti până la 18 ani cu patologie infecţioasă. Asistenţa medicală se efectuează în regim de spitalizare de zi. Înfiinţarea unui ambulator performant la Arad va asigura o bună funcţionalitate în situaţiile epidemiologice existente. Obiectivele noastre principale datorită internarii pacienţilor cu afecţiuni infecto-contagioase, cu transmitere aerogenă, digestive, boli eruptive, hepatite virale acute şi cronice, zoonoze, infecţii fungice, tratamentul complicatiilor post vaccinale, sunt reprezentate de izolarea şi tratarea acestor patologii”, a declarat Anamaria Nyeki Popa.

Aceasta mai spune că se vor aplica proceduri stricte în vederea izolarii în ceea ce priveşte limitarea transmiterii agenţilor infectiosi prin respectarea circuitelor epidemiologice.

„Noi mai facem un etaj pe lângă cele doua şi mergem mai departe în susţinerea copiilor internaţi alături de părinţii lor. Hai alături de noi şi împreuna vom reuşi! Mai ai la dispoziţie patru zile cât poţi dona prin sms la 8847 cu textul “cudrag”, mai spune Anamaria.  

Adauga comentariu