Analfabetul de Falcă lovește din nou! Omul ăsta vrea să pună directori și oameni în ministere, deși nu poate lega două propoziții fără a comite greșeli impardonabile!

Europarlamentarul Gheorghe Falcă dă, din nou, dovadă de incultură și își etalează, fără să vrea, analfabetismul funcțional. Presa arădeană a scris de zeci de ori despre greșelile crase ale doctorului în comunicare. Fie că era primar sau, mai nou, europarlamentar, Falcă a dat de multe ori cu bâta în baltă. O baltă pe care nu o cunoaște, dar în care se bagă hotărât, așa cum își bagă picioarele în limba română.

Supărat pe o declarație a prefectului Florentina Horgea, Falcă a replicat pe Facebook cu un text care-l caracterizează. „Cât tupeu.. ați blocat investiți in Arad( când a venit Scoda la ordinul lui Fifor ati fugit și ati ordonat sa nu vina cei de la Finante și drumuri) ati retrocedat ilegal terenuri ... nu uitați eu când vorbesc ... am documente.. vine vremea pentu voi”, a scris Gheorghe Falcă.

Un text care arată cum un om care preda studenților de la Jurnalism (!), de la două universități arădene este total străin de limba română.

Când te gândești că omul ăsta urmează să pună directori și poate chiar oameni în ministerele Guvernului ce se va instala, te apucă groaza.

Adauga comentariu