„Alumni U.V.V.G. Arad, o primă întâlnire la „Casa Pianului”

Activitatea asociației „Alumni U.V.V.G. Arad”, se reia sub o nouă formă, având-o drept coordonator principal pe Claudia Iuga (absolventă a Facultății de Drept a Universității) și planificând o serie de activități prin care să fie promovați studenții ori absolvenții valoroși, care fie au realizări remarcabile în Arad, fie în străinătate. Decizia îi aparține rectorului Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, prof. univ. dr. Coralia Cotoraci.

Astfel, s-a realizat și un parteneriat cu Asociația „Jacques Faix”, cea care a reabilitat „Casa Pianului”, de pe strada Episcopiei, unde în urmă cu peste 100 de ani a funcționat fabrica de piane a maestrului care-i poartă numele. Primul eveniment după încheierea parteneriatului a avut loc, miercuri, la Casa Pianului, când prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, alături de Claudia Iuga și toți cei implicați în „Alumni U.V.V.G Arad” au purtat discuții cu presa.

„Dorim să deschidem mai mult Universitatea spre adevăratele valori. Suntem în această formulă, pe Claudia Iuga deja o știți, ea ne reprezintă și nu are nevoie de nicio prezentare, mai sunt și Laviniu Tripa și cu David Curetean care se ocupă și de social media și de designul publicitar al produselor noastre, Flavius Sabău care se ocupă de sportivi și Alex Lazea se ocupă de studenții străini, așa că dorim să știți că vom face de acum și asta și vă mulțumim frumos pentru implicare!”, a declarat rectorul UVVG.

Întâlnirea din Casa Pianului a fost și una muzicală, deoarece pianistul Radu Rotaru împreună cu vocalista Claudia Iuga au susținând un scurt recital.

Despre ALUMNI U.V.V.G. ARAD

„Alumni U.V.V.G. Arad” este asociația absolvenților U.V.V.G. Arad, cu o contribuție importantă la imaginea universității arădene.

Pe lângă absolvenții care au ales să-și continue activitatea profesională în Arad și în țară, U.V.V.G. are mii de absolvenți care s-au stabilit peste hotare, profesionalismul lor fiind magnetul care atrage, anual, alți studenți, cu precădere la specializările de medicină.

„Sunt onorată să fiu imaginea absolvenților U.V.V.G. Arad, și mulțumesc pe această cale Doamnei Rector, care a avut inițiativa acestei colaborări. Cred că noi, absolvenții, putem contribui masiv la propagarea imaginii corecte a universității care ne-a format. Pe lângă studenți și activitățile facultăților, cred că noi, absolvenții, suntem cea mai bună reclamă pe care o poate avea U.V.V.G. Arad.”, a declarat Claudia Iuga.

Adauga comentariu