Alianţa USR-PLUS Arad şi-a ales candidaţii pentru parlamentare!

Alianţa USR-PLUS Arad şi-a ales candidaţii pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie. De remarcat că senatorul Adrian Wiener va deschide liste alianţei pentru Camera Deputaţilor, iar deputatul Sergiu Vlad va deschide lista pentru Senat.

Senatorul Wiener a motivat candidatura la Cameră prin faptul că a depus mai multe proiecte în calitate de senator, ce sunt blocate în camera inferioară, însă calculele hârtiei arată că Alianţa USR-PLUS ar putea rata mandatul de senator, motiv pentru care medicul a optat pentru varianta sigură!

Locul doi la Senat ve fi ocupat de Cătălin Mihalache iat poziţia a treia i-a revenit lui Ion Stan.

La Camera Deputaţilor, poziţia secundă va fi ocupată de Daniela Sabău, locul trei de Carmen Stana şi poziţia a patra de Oana Toma.

„Astăzi la exact 4 ani de când am creat alături de o mână de oameni inimoși & dedicați USR Arad, am avut bucuria și onoarea să găzduiesc și să prezidez un nou eveniment important în viața organizației, într-un loc simbolic pentru noi, exact în locul unde fizic a luat ființă această structură politică incredibilă pentru poltica arădeană & românească. Am creat împreună cu colegii mei o organizație politică robustă, serioasă, puternică și profesionistă care a ajuns forța politică din Județul și Municipiul Arad care se bate de la egal la egal cu vechile partide și cu modul lor de a face politică dar mai ales administrație.

Astăzi, USR PLUS Arad își alege în cel mai democratic și transparent mod, candidații pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Mă bucur foarte mult că avem candidați bine pregătiți, candidați serioși, oameni faini care vor reprezenta cu cinste și demnitate județul Arad, pe noi toți, în viitorul Parlament.

Sunt extrem de bucuros că avem mai multe doamne candidate decât domni”, a spus europarlamentarul Vlad Botoş, preşedintele USR Arad.

Adauga comentariu