Alessandro Rosteni numit şi Celentano de Cluj vine la Arad de Ziua Îndrăgostiţilor. Restaurantul Picasso va fi gazda!

Alessandro Rosteni numit şi Celentano de Cluj, cel care a participat la emisiunea  Românii au Talent va oferi arădenilor care aleg, de Ziua Îndrăgostiţilor,  Restaurantul Picasso o seară de neuitat. 

Alessandro Rosteni, este născut în Livorno, în aceeași zi cu politicanul italian Silvio Berlusconi, adică în 29 septembrie. Celentano de Cluj și-a început cariera artistică cu mulți ani în urmă ca imitator al personajelor faimoase din Italia și s-a lansat în emisiunea concurs ″Stasera mi butto″. 

A lucrat la televiziunile naționale italiene timp de 10 ani (pentru Rai Uno, Rai Due, Rai Tre). Astfel, Alessandro Rosteni a participat la diverse evenimente culturale și emisiuni televizate în calitate de sosie a lui Adriano Celentano.

A ajuns vicecampion al Italiei ca imitator la concursul de la postul național Rai Due. A călătorit și a susținut concerte în Maroc, Tunisia, Olanda, Spania. 

„În timp am fost și imitatorul lui Al Bano, Eros Ramazzotti ori al lui Tiziano Ferro. Și în final am rămas la Adriano Celentano. În Italia am fost chiar președintele Asociației de Sosii (imitatorii persoanelor publice)″, explică Alessandro.


Cu timpul a devenit cunoscut în România, iar acum vrea să încânte şi arădenii. Astfel, cei care doresc o cină romantică de Valentine's Day pe muzica lui Alessandro Rosteni pot să-şi facă o rezervare la Picasso Ristorante & Boutique Hotel, pentru data de 14 Februarie. Relaţii se pot obiţine pe pagina de Facebook.  

Adauga comentariu