ALEGERI LOCALE: Cei de la PNL se laudă că au câștigat, cei de la PSD se laudă că au câștigat. Doar România tot pierde

Liderul PNL, Ludovic Orban, susține pe Facebook că liberalii au câștigat alegerile locale parțiale, obținând victoria în cele mai multe dintre localitățile unde a avut loc un astfel de scrutin.

”Victorie a Partidului Național Liberal în alegerile parțiale de astăzi!

Până acum am câștigat în: Meteș - județul Alba, Zăbrani - județul Arad, Șinca Nouă - județul Brașov, Cuza Vodă - județul Călărași, Braniștea și Cojasca (CL)- județul Dâmbovița, Sadova și Terpezița - județul Dolj, Bumbeşti Piţic - județul Gorj, Sarmizegetusa și Romos - județul Hunedoara, Bragadiru și Găneasa - județul Ilfov, Șimleu Silvaniei - județul Sălaj, Vicovu de Sus - Suceava, Voiteg - Timiș.

Îi felicit pe Daniel Sânzâiană, Dănuț Codrean, Adrian-Dan Ciocan, Monica-Silvia Ceaușescu, Mihai Vișinescu, Virgil-Daniel Gruia, Horațiu-MIhai Lazăr, Irina Cojocaru, Leontin-Dorin Hibais, Daniela-Mihaiela Csatlos-Koncz, Raul-Gabriel Niculae, Gabriel Lupulescu, Mihai-Cristian Lazăr, Vasile Iliuț, Niculae-Ioan Pop, dar mai ales îi felicit pe oamenii care le-au acordat încrederea și i-au votat. Ei sunt adevărații câștigători ai alegerilor pentru că au ales cea mai bună variantă pentru dezvoltarea comunităților lor.”, scrie Ludovic Orban.

Într-o declarație de presă, susținută la sediul central al PSD, și prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindean se laudă că PSD a obţinut cele mai multe mandate de primar la alegerile locale parţiale de duminică, 27 iunie 2021.

"PSD a obţinut astăzi o victorie la alegerile acestea parţiale. Din 35 de localităţi PSD a câştigat alegerile în 17 localităţi. Tot arcul guvernamental a câştigat în 16 localităţi şi două localităţi au fost câştigate de candidaţi independenţi, unde PSD nu a avut candidat. Astăzi e un nou semnal că PSD câştigă toate alegerile. Din şase oraşe în care au avut loc alegeri parţale, în trei a câştigat PSD: în Bocşa, Târgu Bujor şi Filiaşi. Ţin să-i felicit pe toţi coelgii noştri şi încă o avem un semnal că PSD este cel mai important partid din România, care câştigă alegerile", a declarat Grindeanu.

Duminică au avut loc alegeri în 36 de localităţi, între care şase oraşe. S-au ales 35 de primari, iar într-o comună din Dâmboviţa au avut loc alegeri pentru Consiliul Local.

Cam așa arată ce a câștigat ieri România:

  • PSD câştigă Primăria Deveselu - Fiul fostului primar, votat în 2020 chiar dacă era mort, a ieşit pe locul 2;
  • Situaţie incredibilă în Prahova: Fostul primar, condamnat pentru pornografie infantilă, a câştigat din nou alegerile;

  • Candidatul PSD la primăria comunei Slătioara din judeţul Vâlcea, Daniela Camelia Romcescu, a câştigat alegerile parţiale de duminică. Ea este soţia fostului primar al localităţii, care a deţinut această funcţie începând cu anul 2008 şi care a fost declarat incompatibil.

 

Adauga comentariu