ALDE inaugurează “la greu” sedii de partid şi vrea să dea lovitura la europarlamentare

ALDE Arad este într-o continuă campanie şi de la o săptămână la alta îşi sporeşte numărul sediilor de partid din cartierele municipiului şi din judeţ. Şeful filialei arădene, deputatul Eusebiu Pistru, face un adevărat tur de forţă şi speră să dea lovitura. Pus pe locul opt al listei ALDE pentru europarlamentare, Pistru are şanse infime să prindă un mandat la Bruxelles. Cu toate acestea, judeţul e “full” de bannerele care-l înfăţişează.

Zilele trecute, ALDE şi-a inaugurat sediul din oraşul Lipova.E la doi metri de sediul PNL şi la alţi doi de cel al PSD. Oraş mic, clădiri puţine, înghesuială mare pe metru pătrat.

Mă bucur că am acordat încredere noii conduceri a organizaţiei din Lipova, pentru că, iată, prin muncă şi perseverenţă, au ridicat ALDE Lipova la cel mai înalt nivel pe care l-a avut vreodată. Deja sunt peste 150 de noi membri! Iar acum, iată, suntem prezenţi la inaugurarea sediului, care va fi şi sediu de campanie, inclusiv la alegerile europarlamentare. Oamenii din Lipova şi din celelalte localităţi pot să vină aici, să se înscrie la audienţele pe care, ca deputat, le voi susţine periodic, să depună sesizări, care îmi vor fi înaintate spre analiză. Ne pregătim intens pentru alegerile europarlamentare, iar pentru aceasta am demarat acţiunea de înfiinţare de sedii în oraşe, precum şi în municipiu, în cartiere., pentru ca, fideli principiilor ALDE, să fim în permanenţă aproape de oameni, să le aflăm problemele şi să încercăm să le rezolvăm, dar fără a minţi oamenii, fără a-i face să aibă aşteptări imediate, când, de fapt, ceea ce se promite va putea fi realizat, la modul real, abia peste câţiva ani. Avem deja sediu şi la Nădlac, urmează să-l inaugurăm, vom avea sedii în toate colegiile”, a spus Eusebiu Pistru.

Acesta a vorbit şi despre locul pe care îl ocupă pe lista ALDE la alegerile europarlamentare, mai precis poziţia opt: “Eu zic că am şanse, dar spun din capul locului că doresc ca ALDE să obţină rezultate peste aşteptări nu pentru că vreau să merg la Bruxelles. Deocamdată, mă interesează Aradul, mă interesează să avem candidat la Primăria Aradului şi la Consiliul Judeţean, să devenim prima forţă politica de dreapta“, a mai completat Pistru.

Adauga comentariu