ALDE Arad i-a retras spijinul politic consilierului municipal Ionel Ciupe

Reprezentanţii ALDE Arad au luat decizia să-i retragă sprijinului politic și să-l revoce din funcția de Consilier Municipal, pe Ionel Ciupe.

De asemenea, în cadrul ultimei şedinţe președintele ALDE Arad, Eusebiu Pistru, a adus în atenția membrilor o serie de subiecte ce privesc activitatea curentă a filialei ALDE Arad. În urma ședinței au fost adoptate două decizii.

Prima decizie a vizat adoptatrea unei Rezoluții prin care Organizația ALDE Arad îi cere președintelui Călin Popescu-Tăriceanu să își asume și să își anunțe neîntârziat candidatura în alegerile prezidențiale din luna noiembrie 2019.

Cea de-a doua decizie vizează excluderea, retragerea sprijinului politic și revocarea din funcția de Consilier Municipal, a lui Ioanel Ciupe.

“Deciziile luate astăzi în cadrul Deleganției Permanente Teritoriale sunt rezultate venite pe cale de consecință atât în ceea ce privește necesitatea și totodată importanța candidaturii domnului președinte Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezindențiale din toamna acestui an, singurul potențial contracandidat al actualului președinte . In cazul domnului Ionel Ciupe, Biroul Politic  Teritorial a propus Delegației Permanente excluderea, retragerea și revocarea din funcția de consilier municipal al domnului Ciupe în baza unor argumente ce țin de neimplicarea sa în campania pentru alegerile Europarlamentare și în urma activității sale administrative ce nu urma linia ALDE” a declarant Eusebiu Pistru, peședintele Organizației ALDE Arad.

 

Adauga comentariu