Aflat într-o campanie electorală deşănţată, Iustin Cionca se laudă cu vindecările de la Ineu, deşi spitalul nu aparţine de CJA!

Şeful Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, este într-o continuă campanie electorală. Una care îţi lasă un gust amar. Neavând subiecte de care să se „prindă”, Iustin Cionca improvizează şi cade în penibil.

Ieri, transmitea un comunicat de presă în care se lăuda cu vindecările a şapte pacienţi infectaţi cu Covid 19: „După ce ieri au fost anunțați primii cinci pacienți vindecați, astăzi au fost externați încă doi pacienți, după testele II și III efectuate conform metodologiei, la interval de 24 de ore, au ieșit negative. Aceștia au fost internați în seara zilei de 24 aprilie 2020. La Spitalul din Ineu au mai rămas internați în total încă 19 pacienți COVID-19, care provin de la centre de îngrijire pentru vârstnici și persoane cu dizabilități din județul Arad”.

Ceea ce a uitat să menţioneze Iustin Cionca este faptul că Spitalul Orăşenesc Ineu nu aparţine de Consiliul Judeţean Arad, aşa cum este cazul Spitalului Judeţean, în consecinţă meritul administraţiei judeţului în acest caz este nul! Iustin Cionca a mizat pe faptul că arădenii nu ştiu că Spitalul din Ineu e condus de administraţia locală din acest oraş.

Pe acelaşi sistem, preşedintele CJA va urma să se laude cu pacienţii vindecaţi de Covid în spitalele din Teleorman şi Vaslui, că doar sunt tot spitale judeţene.

Adauga comentariu