Afaceri deschise în pandemie: „cea mai mare satisfacție este atunci când aceștia revin cu recomandări și mulțumiri”

O tânără din Arad ne arată că se poate reuşi în carieră dacă ai ambiţie şi eşti serios. Carmen Marincat are 29 ani şi s-a născut în comuna arădeană Săvârşin.

Aceasta, în pofida vremurilor grele pe care cu toții le trăim, în plina pandemie, se evidențiază în mediul privat al afacerilor și după o experienţă de peste 5 ani în munca cu publicul din care 3 ani ca și asistent manager în domeniul consultanţei, servicii financiare și credite, de curant și plină de ambiție pune bazele unei agenți. Este vorba despre Credit House Business, o agenţie, pe care în calitate de director general o coordonează oferind clienților o paleta largă de servicii de consultanţă în domeniul financiar, credite, imobiliare, servicii juridice și asigurări. Echipa pe care o coordonează alături de colega ei Cătălina Roșca, juristă cu o experienţă de peste 10 ani în imobiliare, servicii juridice și asigurări, oferă zilnic suport clienților din tot județul. Agenţia a fost deschisă în urmă cu o lună.

 „Colaborăm cu încredere, iar cea mai mare satisfacție este atunci când aceștia revin cu recomandări și mulțumiri. Noi avem şi un slogan şi anume «Evoluam Împreună»”, spune tânăra.

În paralel Carmen şi-a întemeiat o familie, fiind proaspăt căsătorită.

„Nu aş fi reușit fără sprijinul familiei, totul a venit ca o provocare după experientele trăite. Cei care au nevoie de ajutorul nostru ne găsesc la sediul de pe Bld. Revoluției nr. 89, sc. A, ap. 17, stația de tramvai Teatru, dar şi pe pagina de facebook Credit House Business sau la telefon: 0746377484”, mai adaugă Carmen.

Tânăra arădeancă spune că nu i-a fost teamă în plină pandemie să deschidă o afacere, deoarece ştie că oamenii au nevoie de ajutor mai mult ca oricând.  

Adauga comentariu