Adrian Butunoi a demisionat din PSD! „Se încheie un capitol din cariera mea politică”

Consilierul judeţean Adrian Butunoi a decis să îşi dea demisia din PSD. Acesta spune că a fost dezamăgit de unele dintre măsurile luate de formaţiunea pe care a reprezentat-o şi afirmă că le urează succes foştilor săi colegi.

„M-am înscris în Partidul Social Democrat în cursul anului 2012. Am decis să îmi prezint demisia, sătul să asist la politica pumnului în gură, aplicată de actuala conducere a filialei arădene. Am fost PSD-ist din tată în fiu, însă astăzi am decis ca drumurile noastre să se despartă. Idealurile mele şi percepţia mea politică sunt altele. Păcat de energia depusă, de timpul pe care l-am alocat. Am tot sperat că se va schimba ceva în PSD, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Le doresc succes foştilor mei colegi.

De azi înainte nu mai doresc să fac parte din această formaţiune politică. Am vrut altceva pentru oamenii care şi-au pus speranţele în noi. Eu am intrat în politică pentru oameni, nu pentru interese personale. Nu am fost duplicitar, am mers clar şi corect pentru oameni. În final am o întrebare pentru preşedintele PSD Şeitin, organizaţie din care am făcut parte: cum se numesc acei oameni care aruncă cu noroi şi pietre în mine, deşi i-am susţinut în două campanii electorale, fără a avea vreo pretenţie?”, a afirmat Adrian Butunoi.

UPDATE. Adrian Alda, secretarul executiv al PSD Arad a transmis presei un comunicat în care afirmă că Biroului Politic Judeţean Arad a dispus, printr-o hotărâre unanimă, excluderea din partid a opt membri PSD Arad.

Este vorba despre Adrian Butunoi şi Petru Pădurean, consilieri judeţeni, cărora li se alătură Mihai Kunszabo, Gigel Iacob, Vasile Bociort, Adrian Manta, Andrei Neda şi Cosmin Oprean.

Adauga comentariu