Acum un an și jumătate, liberalii duceau saci cu gunoi în fața sediului PSD Arad. Azi, când orașul e un focar, stau și se scarpină la „ouă”

În luna octombrie a anului 2016, mai mulți membri ai PNL Arad dădeau dovadă de „spirit civic” (a se citi propagandă) și cărau saci cu gunoi în fața sediului PSD Arad.

La acea vreme, liberalii – în frunte cu actualul deputat Glad Varga, cu vicepreședintele CJA, Sergiu Bîlcea, dar și cu câțiva consilieri locali, se arătau deranjați de faptul că aleșii locali ai PSD din Consiliul Local Municipal Arad nu au votat pentru prelungirea contractului firmei Polaris, care la acea vreme se ocupa de colectarea gunoiului din oraș.

A fost, de fapt, o acțiune cu caracter propagandistic, politic, fără nicio legătură cu arădenii și cu probleme lor reale.

La acea vreme, liberalii se declarau interesați de problema gunoiului și făceau declarații „serioase”, care citite acum par adevărate anecdote.

Fiți atenți aici ce spuneau cei ce cărau sacii de gunoi pe care erau lipite abțibilduri cu PSD.

„Consilierii PSD au dat încă o dată dovadă de fățărnicie ... La îndemnul lui Mihai Fifor, senator de Dolj, au refuzat prelungirea contractului de salubritate. Domnului Fifor, fiind din Craiova, nu-i pasă că se vor aduna gunoaiele în curțile arădenilor. Consilierii PSD au preferat să facă pe plac conducerii partidului...” spunea Glad Varga, actualmente deputat PNL.

”În primul rând sunt arădean și mă doare când văd că există formațiuni politice care fac rău voit cetățenilor din orașul nostru. Nu cred că în situațiile de urgență, votul consilierilor locali sau județeni trebuie să fie dat politic, influențat de șefii de partid . În acest mandat observ că PSD-ul lucrează împotriva arădenilor atât în CLM, cât și în Consiliul Județean Arad. În privința colectării deșeurilor lucrurile ar trebui să fie clare...„, spunea vicepreședintele CJA, Sergiu Bîlcea.

„Am spus azi că varianta care ar putea fi acceptată de PSD în privința problemei de colectare a deșeurilor este ca arădenii să depoziteze de acum înainte gunoaiele la sediul PSD. Tocmai din acest motiv, am hotărât să dăm noi, liberalii, startul și imboldul pentru ca locuitorii Aradului să știe că noua locație de depozitare a deșeurile este pe Bulevardul Revoluției nr 74, etaj 1-sediul PSD”, era declarația pompoasă a consilierului liberal Bogdan Boca.

Citite acum, la un an și jumătate distanță, și ținând cont de faptul că orașul e sufocat de deșeuri, aceste declarații arată duplicitatea unor politicieni.

Acum, dacă aceștia ar fi fost corecți, ar fi trebui să facă o acțiune similară, numai cu punct de debarcare a gunoiului în fața Palatului Administrativ sau chiar în sediul propriului partid politic. Bineînțeles...nu o vor face.

Adauga comentariu