În accidentul de pe autostradă au murit un copil de 3 ani şi un adult de 45. Cel care se afla la volan nu avea carnet!

În accidentul de joi seara de pe A 1, sensul de mers Timișoara-Arad, şi-a pierdut viaţa şi un copil de 3 ani, iar alţi minori sunt răniţi. Bărbatul care a provocat acest accident nu avea permis de conducere.

„În seara zilei de 25 Februarie a.c., Biroul de Poliţie Autostrada A1 Deva-Nădlac a fost sesizat despre producerea unui eveniment rutier pe A1, km 526, calea 1 (sens de mers Timișoara-Arad).

În incident au fost implicate 2 autoturisme, într-unul aflându-se 7 persoane iar in celălat o persoană.

Primul autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu parapetul median, după care a rămas pe partea carosabilă și a luat foc. Ulterior, un autoturism care se deplasa în același sens de mers, a intrat în coliziune cu primul autoturism.

Au decedat două persoane: un minor de aproximativ 3 ani și un bărbat de 45 de ani.

Alte 5 persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, dintre care 3 minori, cu vârste între 2 - 14 ani și 2 adulți, de 20 și 29 de ani.

Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ

În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul care conducea primul autoturism, în vârstă de 29 de ani, din Arad, nu deține permis de conducere”, au declarat reprezentanţii IPJ Arad.

FOTO: ISU Arad 

Adauga comentariu