Accident în zona Ceala. O persoană este încarcerată!

O persoană a rămas încarcerată în urma unui acccident rutier care s-a produs, joi, la amiază, pe Autrostrada A 1, în zona Ceala, sensul de mers spre Nădlac. Sunt implicate un autoturis şi o camionetă.

„Intervine descarcerarea, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi un echipaj medical”, a declarat George Pleşca, purtător de cuvânt ISU Arad.  

UPDATE 1: George Pleşca mai spune că: „Victima, un bărbat, a fost extrasă din autoturism, predată echipajului SAJ în viaţă, stabilă şi cooperantă”.

UPDATE 2: Reprezentanţii IPJ Arad spun că:

„Astăzi, în jurul orei 12, a avut loc un accident rutier pe Autostrada A1 în zona Ceala. Din primele verificări a reieșit că un barbat de 30 de ani, din localitatea Aluniș, care conducea un autoturism pe autostrada, la ieșirea spre D.N.7, la 500 de metrii de sensul giratoriu, a intrat în coliziune fața-spate cu un autotren condus de un bărbat de 52 de ani din municipiul Arad.

În urma impactului, șoferul autoturismului a fost rănit și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Testarea cu aparatul etilotest în cazul conducătorului autotrenului a rezultat negativa iar conducătorului autoturismului urmează sa ii fie recoltate probe biologice”.

Polițiștii Biroului Autostrăzi continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor care au condus la producerea evenimentului rutier.

FOTO: ISU Arad 

Adauga comentariu