Accident pe drumul dintre Primărie şi Teatru!

Un accident de circulaţie a avut loc în cursul serii de marţi în zona centrală a municipiului. Între Primărie şi Teatrul de Stat, două autoturisme au fost avariate.

Din primele informaţii, se pare că în urma accidentului nu au fost înregistrate victime, astfel că totul poate fi rezolvat între şoferi. “La 112 nu a fost anunţat nimic”, spun surse din cadrul IPJ Arad.  

În urma accidentului, circulaţia a fost deviată pe drumurile secundare. UPDATE. ,,Un tânăr de 19 ani, din Arad, nu s-a asigurat corespunzător la ieșirea dintr-o parcare de pe Bulevardul Revoluției, sens de mers către Teatru, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Arad. Autoturismul care nu s-a asigurat la ieșirea din parcare a ricoșat într-un alt autoturism, condus de un arădean de 19 ani.În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorilor auto a rezultat o alcoolemie de 0,63 mg./l. alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 42 de ani, pe numele lui fiind întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. De asemenea, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Tânărul de 19 ani, responsabil de evenimentul rutier a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioada de 2 luni,, spun reprezentanții IPJ Arad.

Adauga comentariu