Accident mortal pe un drum din Arad. Şoferul vinovat a fugit de la locul faptei!

Un accident mortal a avut loc în cursul nopţii de duminică spre luni, pe drumul care leagă localităţile Covăsânţ şi Ghioroc.

Şoferul unui autoturism a surprins şi accidentat doi bărbaţi, care circulau pe marginea drumului. Una dintre victime a murit pe loc, iar cealaltă a fost transportată la Spitalul Judeţean Arad, în stare gravă.

Accidentul s-a produs puţin înainte de ora 01,00, la intrarea în localitatea Cuvin, aparţinătoare de comuna Ghioroc. Şoferul care a produs accidentul a fugit de la locul faptei şi este căutat de poliţişti.

Din primele informaţii, se pare că cei doi bărbaţi loviţi de autoturism se întorceau de la muncă, mai precis de la o fermă din apropiere.

UPDATE. Tânărul decedat avea 22 de ani, iar cel accidentat are 19 ani. „Din primele cercetări efectuate la fata locului s-a stabilit ca la data de 27 Ianuarie in jurul orei 23. 20, o persoana necunoscuta în timp ce conducea un autovehicul pe D.J. 708/B directia Covasânț—Ghioroc, a surprins și accidentat doi tineri, de 19 și 22 de ani, care, in calitate de pietoni se deplasau pe partea dreapta a parții carosabile. In urma evenimentului rutier tânărul de 22 de ani a decedat, iar cel de 19 ani a fost accidentat ușor. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, efectuându-se verificări in vederea identificării lui. Cercetările se efectuează sub coordonarea procurorului de caz sub aspectul savarsirii infracțiunilor de ucidere din culpa, vătămare corporală din culpa și părăsirea locului accidentului”, spune Lorena Radu, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Adauga comentariu