Accident între Pilu și Socodor. Un șofer de camion a murit!

Un bărbat a murit în urma unui accident rutier după ce un camion s-a răsturnat în afara parții carosabile, între localitatile Pilu și Socodor pe DN 79A. La fața locului a intervenit Detașamentul de pompieri Ineu - Garda 2 Chișineu Cris cu 3 Subofițeri, o autospecială cu modul descarcerare, un echipaj SAJ și elicopterul SMURD.

„Pompierii au extras o persoană de sex masculin, dintre fiarele contorsionate ale autocamionului și au predat-o echipajului medical al elicopterului SMURD care a început efectuarea manevrelor de resuscitare, victima aflându-se in stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor depuse de echipajul medical, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată de către echipajul SMURD de la locul intervenției”, a declarat Ruxandra Klein, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Pompierii militari au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor de la locul accidentului.

Reprezentanții IPJ au declarat:

„Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că, în dimineața zilei de 9 mai a.c., în jurul orei 11,30, pe D.N. 79/A, între Pilu și Socodor, a avut loc un eveniment rutier. Un cetățean maghiar, de aproximativ 55 de ani, în timp ce conducea un ansamblu rutier, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Bărbatul a rămas încarcerat, la fața locului fiind solicitat și elicopterul SMURD. După efectuarea manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul bărbatului, în cauză fiind continuate cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului”.

FOTO: ISU Arad 

Adauga comentariu