Accident grav în Aradul Nou! O maşină a fost spulberată de tren!

Un grav accident a avut loc vineri la orele amiezii, în Aradul Nou. Un tren care circula pe ruta Arad-Sânnicolau Mare a lovit un autoturism. Două persoane au fost victime ale impactului. Una a reuşit să iasă din autoturism, iar alta este în stare foarte gravă, posibil decedată.

La faţa locului se deplasează Detaşamentul de pompieri Arad cu o autospecială pentru Descarcere, un echipaj SMURD şi o ambulanţă. Calea ferată este blocată, la fel şi drumul care leagă Aradul de Timişoara.

UPDATE 1. Forțele de intervenție au ajuns la fata locului: victima conștientă are traumatisme la față și i se acordă îngrijiri medicale de către SMURD, iar cea inconștientă (posibil decedată) este încarcerată, mașina este prinsă sub locomotivă. Echipajul pentru descarcerare acționează pentru extragerea victimei.

UPDATE 2. Bărbatul rănit grav a decedat! “Azi, în jurul orei 12,00, un bărbat a condus un autoturism pe un drum tehnologic (neîncadrat în categoria drumurilor publice), și în timp ce traversa calea ferată fără să se asigure, la km 2+400m (intersecția căii ferate Arad-Sânnicolau Mare), a fost acroșat de trenul IR 16171, care se deplasa în direcția Periam. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, o persoană de sex feminin din autoturism fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, spun reprezentanţii IPJ Arad.

UPDATE 4: Trenul avea 2 vagoane și 23 de călători. De la Detașamentul Arad s-au deplasat la accident 2 microbuze (16+1 și 8+1) pentru transport călători.

Adauga comentariu