Accident cu trei victime, pe drumul Arad-Şagu!

Un accident de circulaţie s-a produs duminică seara, pe drumul dintre municipiul Arad şi localitatea Şagu. La aproximativ trei kilometri înainte de intrarea în localitatea Şagu, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

La faţa locului au ajuns două ambulante tip B şi una tip C din cadrul SAJ, un echipaj de descarcerare.

În urma accidentului au rezultat trei victime: un bărbat şi două femei, cu posibile fracturi ale membrelor. Pompierii au acţionat pentru extragerea din autoturism a bărbatului şi a unei femei.

Drumul Naţional 69 este blocat la această oră.

UPDATE. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că nu este vorba despre un bărbat şi două femei, ci despre un bărbat şi doi minori. Au fost descarceraţi bărbatul și un copil. Ambii cu posibile fracturi și traumatisme.

UPDATE: Arădeanul care a se afla în spatele maşinii implicate în accident povesteşte ce s-a întâmplat. 

„Maşina din faţa mea a derapat, apoi a lovit un pom de pe partea stângă în sensul lor de mers. S-a întors de câteva ori pe şosea şi s-a oprit cu spatele înspre localitatea Şagu (direcţia lor de deplasare). În maşină se afla un adult şi două fete de 15 ani. Una dintre ele este fetiţa şoferului. Cea din faţă a fost proiectată prin geamul din dreapta maşinii şi acuza dureri la nivelul membrelor inferioare şi mari dureri de cap. Bărbatul are piciorul stâng rupt, fata din spate are mâna stângă ruptă plus alte leziuni şi excoriaţii la nivelul feţei„ a declarat Ovidiu.  

Adauga comentariu