Accident cu trei victime încarcerate la ieșirea din Arad

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc la ieșirea din Arad spre Iratoșu. A fost implicat un microbuz în care se afla o singura persoana, șoferul si un autoturism. Sunt trei victime, toate încarcerate. UPDATE: Victimele, bărbați au fost extrase din mașini, constiente, în viață și predate echipajelor medicale.

UPDATE Reprezentanţii IPJ Arad vin cu detalii despre accident: „În această seară, în jurul orei 18,30, pe DJ 709/C a avut loc un eveniment rutier în urma căruia a fost răniți grav un bărbat și ușor alți doi bărbați.

Impactul a fost frontal, între un microbuz condus de un bărbat de 38 de ani (rănit ușor) care se deplasa dinspre Arad spre Iratoşu și un autoturism care se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 34 de ani (rănit grav), în care de mai afla un bărbat de 33 de ani (rănit ușor), toți din Arad.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, conducătorului autoturismului fiindu-i recoltate probe biologice, neputând fi testat la fața locului”.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporale din culpă.

Adauga comentariu