Accident cu patru maşini, pe drumul Arad-Vladimirescu! O persoană este rănită

Un accident de circulaţie s-a produs luni, în jurul prânzului, pe drumul care leagă municipiul Arad de comuna Vladimirescu.

Nu mai puţin de patru autoturisme au fost implicate în acest carambol. În urma impactului dintre maşini, o persoană a fost uşor rănită. La faţa locului a intervenit un echipaj al SMURD. Poliţiştii, sosiţi la faţa locului, fac măsurători şi încearcă să stabilească cine se face vinovat de producerea accidentului.

UPDATE: Astăzi în jurul orei 12.30, o femeie de 30 de ani, din jud. Timiș, a condus un autoturism pe DN 7, înspre Vladimirescu. Datorită faptului că nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 61 de ani din Arad. Autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism condus de un tânăr de  21 de ani,din Siria, care a fost proiectat, la rândul său, într-un alt autoturism, condus de o femeie de 68 de ani din Arad. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a celor trei conducătoare auto”, au declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad. 

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 


 

 

Adauga comentariu