Accident cu o victimă la Şimand! Două maşini ale unor firme de transport, implicate în incident

În cursul dimineţii de sâmbătă, în jurul orei 5,30 a avut loc un accident rutier în localitatea arădeană Şimand. Apelul inițial la 112 a anunțat o victimă încarcerată. Au fost alocate forțe de intervenție ale Gărzii nr. 2 Chişineu-Criş, din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu, 1 echipaj SMURD și un echipaj pentru descarcerare iar în sprijin a venit şi o ambulanţă.

În momentul sosirii la locul accidentului victima care se anunța încarcerată era scoasă din autoturism și predată echipajului de ambulanţă ajuns la fata locului.

Maşinile implicate în accident sunt un microbuz de transport persoane al companiei Pito Trans şi un auutoturism mic al companiei Puma Trans.

UPDATE. „Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a stabilit că un bărbat de 58 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN79, în localitatea Șimand, la km. 31+100 metri, a efectuat o manevră de viraj la stânga pentru a intra pe o stradă laterală încălcând marcajul longitudinal continuu de delimitare a sensurilor de mers, fiind acroșat frontal de un autoturism care circula regulamentar pe sensul de mers Oradea -Arad, condus de un bărbat de 35 ani. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat de 56 ani, pasager în primul autoturism. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a spus Claudia Iuga, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

Adauga comentariu