Abuz cu girofar! Un polițist arădean a cerut sprijin de la colegi, întrucât nu putea trece pe o alee îngustă

Un arădean a sesizat faptul că un polițist și-a chemat în sprijin colegii pentru că nu avea loc să treacă pe o alee din cartierul Micălaca. De fapt, pe străduța din Micălaca cele două autoturisme care circulau din sensuri opuse nu puteau  trece simultan. Polițistul, aflat la volanul unui BMW, i-a solicitat unui alt șofer să dea cu spatele pentru a putea trece, deși acesta din urmă avea de parcurs o distanță mai mare.

Șoferul nu a dorit să îi facă loc, iar în acel moment polițistul din BMW a solicitat sprijin de la colegii polițiști.

Un polițist a venit cu mașina de serviciu, cu girofarul pornit și a înecrcat să îi găsească șoferului „neascultător” ceva bube.

„In aceasta seara 14.05.2019 proprietarul autoturismului AR-23 MLV agent de politie rutiera la IPJ Arad mi-a blocat accesul pe strada Vaslui cartier Micalaca ora 20.25. Mi-a zis sa merg eu cu spatele aprox 20 m sa treaca el …. . I-am zis ca acest lucru nu se va intampla, moment in care a sunat un coleg de la rutiera care era de servici, acesta deplasandu-se singur cu autoturismul WV MAI 40768 nefiind insotit de coleg . S-a prezentat, mi-a cerut actele si am asteptat circa 20 min asteptand o incadrare. A tot cautat pe legi si niciuna nu se potrivea :)))). Precizez faptul ca apelul nu a fost facut prin 112 . Cam asa actioneaza politia in Arad”, a scris arădeanul Florin Flonta pe contul său de Facebook.

Reprezentanții IPJ Arad spun că: „șeful Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privire la cele apărute aseară pe rețeaua de socializare Facebook, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”.

Adauga comentariu