„Aburelile” lui Gheorghe Falcă. În urmă cu 11 ani, primarul promitea un lac artificial cu pistă de canotaj

Politicienii au darul de a face promisiuni, promisiuni de care mai apoi uită. Vin în fața oamenilor cu proiecte mai mult sau mai puțin pompoase, pregătesc adevărate dezbateri, se bat cu pumnii în piept... Totul pentru imagine și pentru câteva posibile voturi. Apoi, în cazul în care proiectul pică, nu mai amintesc nimic despre acea promisiunie. Ca și cum nu ar fi existat.

Este și cazul primarului Aradului, Gheorghe Falcă și a proiectului de realizare a unui lac artificial cu pistă de canotaj.

În cursul lunii iulie a anului 2009, la un an de zile de la realegerea în funcția de edil-șef, Gheorghe Falcă promitea acest proiect. Acum citiți ce declara acesta, iar apoi mergeți să căutați lacul cu pistă cu tot.  „Noi le vom pune la dispoziţie terenul, iar după excavare ei vor amenaja un lac artificial cu pistă de canotaj. Pista de canotaj va avea opt culoare, o lungime de 2.200 de metri şi o lăţime de 130 de metri, iar aici vor putea fi organizate competiţii de categoria A„, spunea Gheorghe Falcă în 26 iulie 2009.

Conform „aburelilor” servite de Falcă la acea vreme, pista de canotaj urma să fie dată în folosinţă în anul 2011. De atunci, de la acea dată au trecut mai bine de șapte ani. Nimic...niciun lac, nicio pistă!

Să nu credeți că acestă „vrăjeală de Buftea” este singulară! Nici vorbă! Arădenii s-au obșnuit, din păcate, cu fentele edilului. De-a lungul anilor, Gheorghe Falcă a făcut numeroase proimisiuni pentru arădeni, unele dintre ele fiind îngropate după trecerea diferitelor tipuri de alegeri. Parcul ce urma să se ridice în locul fostei fabrici „Tricoul Roșu” este un alt proiect existent doar pe hârtie.

Adauga comentariu