„Abureli” dinspre Palatul Administrativ. Cică Primăria Arad amenință cu analiza posibilității renunțării la Retim

Văzându-se tot mai afectați, ca imagine, reprezentanții Primăriei Arad „aruncă” pe piață varianta ieșirii din ADI Deșeuri, cu alte cuvinte scăparea de societatea de salubrizare Retim.

Administrația condusă de Gheorghe Falcă a transmis un comunicat de presă în care pare foarte preocupată de situația „munților” de gunoaie din oraș.

Au dat și un ultimatum societății de salubrizare, data de duminică, 13 mai.

„Primăria municipiului Arad dă un ultim termen de revenire la normalitate Retim-ului. Este vorba despre ziua de duminică, 13 mai 2018. Dacă nici noua strategie adoptată de operatorul de salubrizare, respectiv respectarea traseelor iniţiale de colectare a gunoiului menajer, nu va da rezultate, începând de săptămâna viitoare Primăria Arad va analiza posibilitatea de a ieşi din asocierea ADI SIGD Arad. Acesta este primul pas necesar pentru a putea gestiona în mod directun nou contract de salubrizare menajeră pe municipiul Arad. Nici Primăria, nici cetăţenii nu pot fi bătaia de joc a nimănui!”, a declarat viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

De fapt, e o „vrăjeală” ieftină marca PNL Arad. Cum să „analizezi posibilitatea”, când în anumite zone ale orașului gunoiul nu a fost ridicat de câteva săptămâni?

În mod normal, acest ultimatum trebuia să se refere la ieșirea imediată a municipiului din ADI, nu la analize și „abureli”. Aceste analize trebuiau făcute de mult, nu după data de 13 mai.

Arădenii continuă să se plângă de situația guoiului neridicat și critică administrația locală, ADI Deșeuri și Retim-ul.

Adauga comentariu