99 de arădeni sunt internaţi în spitale, din pricina Covid 19!

În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate 154 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care 97 internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, două internate în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș din Timișoara, 51 sunt la domiciliu iar patru sunt externate.

 

În cadrul activităților desfășurate ieri, 23 iulie, până în această dimineață, la nivelul județului nostru au fost verificate 12 obiective/locații. De asemenea, au fost verificate și 447 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 29 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind controlate și un număr de 27 societăți comerciale sau PFA.

 Nu au fost înregistrate apeluri la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea cazurilor de nerespectare a masurilor de protecție sanitară sau individuală.

 

În urma tuturor verificărilor au fost aplicate 26 sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală a amenzilor de 4000 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Adauga comentariu