100 de lucruri jenante în Arad: azi, gunoiul de la ieşirea din cartierul Sânnicolau Mic

Curăţenia nu a fost vreodată, cel puţin în ultimii zeci de ani, punctul forţe al Aradului. De aici şi până la gunoiul care este depozitat la ieşirea din cartierul Sânnicolau Mic spre comuna Fântânele este un pas mare. Un pas pe care nimeni nu vrea să-l parcurgă, în sensul deratizării zonei. Orice şofer care străbate acest drum poate vedea, pe partea stângă a ieşirii din municipiu, o zonă întinsă pe care gunoaiele tronează. Şi o fac mai bine decât au făcut-o mulţi monarhi, nederanjate de cineva.

De ani buni această zonă plină de resturi reprezintă o pată pentru oraş, însă acest lucru nu pare să deranjeze.

Ioan Suciu este unul dintre şoferii arădeni, angajat al unei societăţi de transport, care străbate des acest drum. “Trec săptămânal de trei sau patru ori pe aici şi mă tot mir că nimeni nu face curăţenie. E plin de gunoi şi ştiu lucrul ăsta de ani de zile. Îl văd des în ultimii ani cred că cineva ar trebui să ia măsuri. E un lucru urât pentru oraş”, spune Ioan Suciu.

De fapt această zonă este una pe care se aruncă gunoiul de foarte mult timp. Câte o amendă răzleaţă, dată de poliţiştii locali, nu a speriat pe nimeni.  

Adauga comentariu