100 de lucruri jenante în Arad: azi, drumul Măderat-Agrișu Mare

Multe dintre drumurile din județul Arad sunt praf. Nu de ieri de azi, ci de ani buni și speranțele de mai bine nu se văd la orizont. Unul dintre drumurile „bombardate” este drumul județean care face legătura între Măderat (localitate aparținătoare de orașul Pâncota) și Agrișu Mare, sat aparținător al comunei Tîrnova.

Drumul este o adevărată povară pentru șoferii care trec pe aici, iar autoturismele sunt cele care au serios de suferit. Deși este într-o stare jalnică, autoritățile județene nu au luat vreo măsură pentru a-l reabilita sau moderniza.

Mai mult, Consiliul Județean Arad, instituție care îl are în administrare, a încercat să scape de acest drum. În urmă cu vreo doi ani, au vrut să-l „paseze” autorităților locale din comuna Tîrnova, însă acest lucru nu a fost posibil.

Era absurd ca un drum care trece pe teritoriul a două unități administrative să fie dat în administrare uneia dintre ele. Asta pentru că o porțiune din drum este pe teritoriul administrativ al orașului Pâncota.

Drumul dintre Măderat și Agrișu Mare este plin de gropi, probabil are cea mai mare densitate de găuri în asfalt din drumurile județului. Șoferii aflați în imposibilitatea de a evita acestă rută sunt nevoiți să meargă încet pentru a nu-și avaria mașinile.

Adauga comentariu