100 de lucruri jenante în Arad: azi, crengile lăsate, de săptămâni bune, pe străzile orașului

Autoritățile locale, prin Gospodărirea Comunală Arad, au demarat, în urmă cu câteva săptămâni, o toaletare generală a arborilor din oraș. În fiecare cartier vedem arbori și copaci ciuntiți, sau toaletați - dacă e să folosim limbajul autorităților. Numai că după ce oamenii cu drujbele au venit și au făcut ceea ce aveau de făcut, resturile vegetale au rămas.

Aranjate frumos în stive, stau și așteaptă echipele de curățenie. Și stau, mormanele astfel apărute, bine-merci. În diferite parcări dintre blocurile orașului, pe alei sau chiar pe străzi principale. Nimeni nu se îngrijește să le adune. Inițial, se anunțase un program de ridicare a acestora, numai că nici Dracu nu-l respectă! De exemplu, pentru zona Traian se anunțase adunarea resturilor pentru data de 30 martie.

Au trecut 10 zile de atunci și resturile sunt tot acolo. Oamenii au sesizat Primăria Arad, li s-a spus că problema se va rezolva, numai că a mai trecut un sfârșit de săptămână fără vreo mișcare. În multe alte zone ale orașului, imaginea e la fel de dezolantă.

Adauga comentariu