Ziar de Arad împlineşte doi ani!

Ziar de Arad împlineşte doi ani! La 1 februarie 2018, publicaţia noastră apărea pe piaţa media arădeană, cu sprijinul jurnalistului Liviu Alexa, cel care a crezut în noi. Ne-a fost alături atunci când a trebuit să cerem un sfat, la fel cum au fost toţi colegii din grupul Presa Bună, în frunte cu  Victor Lungu.

Ne-am propus, încă de la început, să fim echidistanţi, să nu cădem în plasa unor interese, cu scopul de a vă informa cât mai corect. Am căutat ca informaţiile pe care vi le aducem în case să fie cât mai obiective, cât mai aproape de adevăr.

În mare măsură am reuşit să facem acest lucru, chiar dacă nu am fost pe placul decidenţilor din politică şi administraţie. I-am criticat de nenumărate ori, dar i-am şi lăudat atunci când a fost cazul. Am adus în atenţia voastră cazuri de oameni disperaţi, care cereau ajutorul semenilor. Am reuşit să punem şi noi, bineînţeles cu ajutorul vostru, o cărămidă la realizarea unor dorinţe, la bucuria unor oameni mai puţin norocoşi. În aceşti doi ani am fost prezenţi la sute de evenimente din viaţa comunităţii noastre, evenimente pe care le-am considerat importante pentru voi.

Am promovat oameni cu poveşti de viaţă impresionante. Am scris despre afacerile unor arădeni, fără a pretinde bani pentru asta. Am plecat de la considerentul că oamenii care au ceva de spus, cei care au reuşit în viaţă pe  propriile picioare – merită să fie cunoscuţi, la fel şi poveştile din spatele succesului lor.

E drept că uneori lucrurile nu au ieşit aşa cum ne-am propus, au existat şi greşeli, însă ele sunt scuzabile în vremurile de „pe repede înainte” pe care le trăim.       

Lună de lună, peste 150.000 de arădeni cititesc Ziar de Arad. Le mulţumim pentru asta! Avem convingerea că nu i-am dezamăgit şi ne propunem să continuăm în această notă.

Claudia Untaru şi Răzvan Creţu

Adauga comentariu