Zeci de apicultori îi aşteaptă pe arădeni la Expo. Mierea, tratamentul cu lipitori şi venin – printre atracţiile târgului

La finele săptămânii viitoare va avea loc, în Arad, Târgul Arpicultura, dedicat producătorilor de miere şi a produselor derivate.  

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, în colaborare cu Asociația Crescătorilor de Albine din România, filiala Arad și cu sprijinul Asociației Fermelor Apicole de Producție și Reproducție din România,organizează în zilele de 23 și 24 februarie 2019, la Expo Arad, a V-a ediţie a evenimentului Arpicultura.

Peste 50 de producători și comercianți propun vizitatorilor o gamă variată de produse terapeutice și cosmetice pe bază de miere, polen, propolis, ceară, dulciuri și sucuri din plante medicinale, uleiuri, produse ecologice și tradiţionale, dar și utilaje apicole, stupi, faguri artificiali şi hrană pentru albine.

Printre atracţiile evenimentului se va număra demonstraţia de terapie cu lipitori, tratamente cu venin de albină și multe altele.

Împreună cu partenerii târgului, vor fi organizate o serie de conferințe și seminarii de specialitate pe teme de interes: subvenții și finanțări pentru apicultori, probleme curente și de patologie în apicultură, actualități în apicultura românească, precum și alte teme de interes conexe domeniului apicol.

Târgul va avea loc în zilelede 23 şi 24 februarie la Expo. În prima zi, orarul va fi de la ora 09,00 până la ora 18,00, iar în a doua zi, arădenii vor putea vizita standurile între orele 09,00 şi 16,00.

Adauga comentariu