VIDEO Mărturia cutremurătoare făcută de noua familie a fetiței care acuză abuzuri sexuale petrecute în centrul din Sântana

Familia care a luat în plasament o fetiță din casa de tip familial din Sântana este cea care a și făcut plângerea de abuz sexual. Aceștia în urma dezvăluirilor făcute de micuță după multe ședințe la pshiolog spuțin că atât ea, cât și alte fete au fost abuzate sexual în urmă cu câțiva ani de către un jandarm și un angajat al Companiei de Apă Arad. Este vorba despre soții a două îngrijitoare din centru.

Direcția Generală pentru Protecția Copilului (DGASPC) Arad a deschis o anchetă internă în acest caz. De asemenea au dispus mutarea celor șase angajați ai casei de tip familial din Sântana, în care locuiesc 12 copii, în alte centre.

Actuala familie a fetei abuzate a depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu Criș. De asemenea, au povestit și ce fel de comportament avea fetița și că plângea mereu, iar ei nu și-au dat seama ce are până nu au consulatat un specialist.

Rămas sub protecția anonimatului „tatăl” acesteia face dezvăluri pe care le puteți urmări în materialul video de mai jos:

În ceea ce îl primește pe jandarmul acuzat, cei din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad spun că acesta a întocmit un raport prin care neagă vehement acuzațile aduse.

Cu privire la informaţiile primite în spaţiul public referitoare la un abuz efectuat de un coleg de-al nostru asupra unei minore din cadrul unei case de tip familial, Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad face precizarea că pune la dispoziţie toate informaţiile necesare Parchetului Militar pentru cercetărilor ce se impun. Subofiţerul a depus un raport personal către conducerea de Jandarmi Judeţean Arad în care neagă vehement aceste acuzaţii şi chair se simte şocat”, a declarat plt.adj. Dan Monoranu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean.

Adauga comentariu