UTA obţine o victorie nesperată contra Petrolului Ploieşti

UTA a obţinut luni seara a doua victorie din acest sezon al ligii secunde la fotbal. Echipa antrenată de Laszlo Balint s-a impus cu un categoric 3-0, în deplasarea de la Ploieşti, însă realitatea din teren a fost alta decât ceea ce arată scorul. Gazdele au controlat partida de la un capăt la altul, cele trei şuturi trimise pe poartă de arădeni au fost goluri.

Petroliştii au început partida în forţă, ratând câteva bune oportunităţi de a marca, dar în minutul 35 – contrar cursului jocului  - UTA deschide scorul, după ce Rus transformă o lovitură de  pedeapsă.

Repriza secundă începe tot în nota de dominare a gazdelor, care nu reuşesc să egaleze. E drept că şi portarul Iacob a scos câteva baloane pe care „scria” gol.

Finalul meciului avea să aducă alte două goluri pentru arădeni. În minutul 89, Buhăcianu recuperează o minge în propria jumătate, face o cursă de vreo 60 de metri şi marchează pentru golul secund. În minutul patru al prelungirilor, un contraatac al UTA-ei aduce scorul final. Marchează Lorenzi cu un şut plasat de la marginea careului mare.

A fost o victorie nesperată a arădenilor, care înregistrează punctaj maxim după primele două etape. Golaverajul de 6+ plasează formaţia arădeană pe prima poziţie a clasamentului.  

Petrolul: Avram – Bărboianu, Wallace, Sîrghi, Țicu – Meza Colli (min. 58 Bratu), Cioinac – Al. Munteanu (min. 55 Arnăutu), Marinescu, Ștefănescu (min. 69 Zaharia) – I. Stoica.

UTA: Iacob – Tomozei, Melinte, Fl. Ilie, Stancu – Oroian (min. 61 Isac), Lorenzi, Hrezdac, Bustea (min. 67 Ursu) – Buhăcianu, Rus (min. 86 Puşcaş).

Sursa foto: digisport.ro

Adauga comentariu