UTA e „campioană de toamnă”! Arădenii au încheiat 2019 cu o victorie în faţa Petrolului

UTA a învins, în ultima partidă a anului, Petrolul Ploieşti. Arădenii s-au impus cu 3-0 şi încheie anul în postura de „campioană de toamnă”.

Meciul se anunţa unul echilibrat şi dificil pentru trupa antrenată de Laszlo Balint, însă cartonaşul roşu luat de ploieşteanul Arnăutu, a făcut misiunea gazdelor mult mai facilă.

Prima parte a jocului a fost una destul de ştearsă, însă în ton cu Liga a II-a. Câteva şanse bune pentru arădeni, câteva situaţii pentru oaspeţii dar tabela a rămas nemodificată. Pe finalul primei reprize, Arnăutu protestează la o decizie a centralului. Acesta din urmă i-a arătat cartronaşul galben, iar atacatul Petrolului l-a înjurat. Centralul a scos cartonaşul roşu, astfel că oaspeţii au rămas cu un om în minus.

A fost momentul decisiv al partidei. Partea secundă a adus ocazii numeroase pentru arădeni, de trei ori aceştia au reuşit să introducă mingea în poarta oaspeţilor. Buhăcianu, Rus şi Ioniţă au fost marcatorii arădenilor. UTA încheie prima parte a sezonului în fotoliul de lider, cu patru puncte în faţa Mioveniului şi cu şase în faţa Rapidului, echipele de pe locurile 2 şi 3.

UTA are un avantaj liniştitor în perspectiva părţii secunde a campionatului, iar întăririle anunţate pentru iarnă ar putea „betona” serios poziţia din clasament a arădenilor.    

Adauga comentariu