Unul dintre directorii Leoni are un BMW ultimul răcnet şi le refuză angajaţilor mici facilităţi care le-ar uşura munca!

Ca urmare a materialului referitor la compania Leoni (Leoni îşi umileşte angajaţii! Cei din alte judeţe sunt puşi să îşi caute cazare, în caz contrar li se inventează abateri disciplinare!), apar alte şi alte informaţii care arată modul de lucru din interiorul acestei companii. Un cititor al publicaţiei noastre ne-a transmis că unul dintre directorii Leoni, anume Delia Hosszu, le refuză angajaţilor mici facilităţi.

“Referitor la articolul dumneavoastră cu privire la compania Leoni va dau un pont anonim. Directoarea comercială şi administrator unic, Delia Hosszu are leassing 975 de euro lunar pentru un BMW plătit de firmă. E ultimul model sport. La fel are şi mâna ei dreaptă, şefa contabilă. Această Delia a încheiat contracte cu diverşi terţi, de exemplu firme de leassing, personal dar a refuzat constant să acorde angajaţilor facilităţi ca laptop sau lucrul de acasa. Delia are un salariu de 13. 500 de euro brut lunar dar îşi bate joc de angajaţii companiei”, ne scrie un cititor al Ziar de Arad, care cunoaşte bine situaţia din interiorul Leoni.

Comentarii

Ioan Teudan

29.03.2020 06:22
Sefii sunt platiti regeste ca sa-i exploateze la sange pe muncitori , e mult prea mare diferenta intre salarii ! Rusine conducerii Leoni .

Dan

30.03.2020 22:13

Oh...a mai crescut ..eu stiam de 12800

Adauga comentariu